Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Piccolo, Vigo di Fassa

Italský hotel Piccolo v zimě

3-hvězdičkový hotel Piccolo se nachází v nadmořské výšce, asi 300 metrů od centra střediska Vigo di Fassa. Díky skvělé poloze je ideálním výchozím bodem pro výlety za zimními sporty do různých lyžařských středisek, leží na příjezdové cestě k průsmyku Carezza. Zastávka skibusu do středisek Canazei, Pozza di Fassa, Moena, Latemar atd, je přímo před domem. Hotelová přeprava do Vigo di Fassa je možná po předchozí domluvě.

Hotelové zařízení vedené rodinou Buganza již přes 40 let se může pochlubit dokonalou vstřícností a pohostinností, k ubytování nabízí 29 pokojů. Dále k jeho zařízení patří restaurace, tyrolská hospůdka s kachlovými kamny, sluneční terasa, lyžárna a ohřívač bot, parkování bez poplatku.
Pro ubytované hosty je k dispozici stolní tenis, wellness s whirlpoolem, saunou a parní lázní (16 - 19 hodin). Za poplatek je solárium a hydromasážní vana.

Pokoje typu 1 (16 - 20 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou, WC, vysoušečem vlasů, trezorem, satelitní TV, kobercem a balkónem.
Pokoje typu Superior (cca 16 - 20 m²) jsou vybavené stejně.
Rodinný pokoj typu 1 ((32 - 40 m²) se skládá ze 2 pokojů, které mají společný vstup.
Rodinný pokoj typu 2 jsou 2 samostatné dvoulůžkové pokoje vedle sebe, bez spojovacích dveří.
Dětská postýlka je k zapůjčení za poplatek, nutná rezervace předem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s vaječnými pokrmy a pečivem, večeře výběrem z menu o 3 chodech se zeleninovým a salátovým bufetem a se stolní vodou v ceně. 1 x týdně se koná trentinský večer se specialitami, 1 x týdně uvítací večeře a přípitek na uvítanou.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Piccolo s wellness
Italský hotel Piccolo - ubytování

Místo

Hotel Piccolo 46° 25' 4.944" N, 11° 40' 39.6516" E
Location

Sella Ronda na FB