Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kolfuschger Hof, Colfosco

Italský hotel Kolfuschger Hof v zimě

4-hvězdičkový hotel Kolfuschger Hof se nachází uprostřed krásné přírody, v nadmořské výšce 1650 metrů. Najdete ho na okraji střediska Colfosco, asi 1,5 km od jeho centra. K nejbližšímu lyžařskému vleku, vzdálenému asi 200 metrů, se zdarma dostanete hotelovou kyvadlovou dopravou. Nejbližší běžkařské stopy vedou přibližně 3 km od domu. Hotel má také vlastní lyžařskou chatu "Col Pradat".

Hotel v sobě spojuje horskou romantiku a rodinnou pohostinnost, nabídku lázeňských služeb a zimních sportů. Elegantně zařízený dům nabízí k ubytování 40 pokojů ve 4 patrech. K jeho zařízení dále patří lobby s recepcí a s posezením, bar, sluneční terasa s výhledem na hory, restaurace, místnost s krbem. Parkování u hotelu je zdarma, garáže jsou za poplatek cca 10 euro / den (nutná rezervace předem).
Pro nejmenší návštěvníky je připravena dětská herna.

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum, kde najdete krytý bazén se sladkou vodou (14 x 7 m, otevřený od 8-20 hodin), whirlpool, poolbar, fitness centrum s kardio- a bodystyling přístroji, saunový svět s vitáriem, solnou lázní a křišťálovou jeskyní, Kneippovy koupele. Hotel 6x týdně pořádá piano večer.
Za poplatek je skvěle vybavené lázeňské a kosmetické centrum s procedurami, masáže a solárium.

Dvoulůžkové pokoje (17-25 m²) jsou standardně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou, WC, topení, TV se satelitním příjmem, telefon, balkón. Za poplatek je minibar a internetové připojení WLAN / WiFi.
Junior suity (41-45 m²) mají navíc kombinovaný obývací prostor s ložnicí.
Všechny pokoje jsou nekuřácké, dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu se zdravým koutkem, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým a předkrmovým bufetem, a se sýrovým koutkem. Na objednávku jsou možné dietní a vegetariánské pokrmy. 1x týdně je tyrolský a italský večer se specialitami.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Kolfuschger Hof - ubytování

Místo

Hotel Kolfuschger Hof, Colfosco 46° 32' 58.5024" N, 11° 50' 26.9448" E
Location

Sella Ronda na FB