Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Evaldo, Arabba

Italský hotel Evaldo v zimě

4-hvězdičkový hotel Evaldo se nachází na klidném místě, uprostřed krásné přírody mystického světa v alpské oblasti Dolomit. Najdete ho v nadmořské výšce 1 600 metrů, asi 200 m od centra střediska Arabba. K nejbližšímu lyžařskému vleku je to přibližně 300 metrů, je možné také využít hotelový kyvadlový autobus k lanovkám.

Tento stylový a elegantní hotel nabízí svým hostům rodinnou atmosféru a hýčká je s vřelou pohostinností. K ubytování nabízí 40 pokojů ve 3 patrech. K jeho zařízení dále patří přijímací hala, posezení, útulná hospůdka, restaurace, kavárna, výtah. Parkoviště u hotelu je zdarma, garáže za poplatek cca 6 euro / den (nutná rezervace předem).

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít posilovnu, stolní tenis a moderní wellness centrum, kde najdete krytý bazén (ca. 13x7 m) s protiproudem, whirlpool, saunu, parní lázeň, Kneippovy koupele, infračervenou kabinu. Za poplatek je solárium, masáže a další procedury.
Pro nejmenší návštěvníky je připravena dětská herna.

Standardně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené sprchovým koutem, WC, topením, trezorem, TV se satelitním příjmem.
Superior pokoje mají podobné vybavení, některé mají vanu a jsou s balkónem.
Suity jsou vybavené jako pokoje Superoir, ale mají navíc 1 ložnici.
Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Stravování: Polopenze – snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu s předkrmovým, salátovým a dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Evaldo s bazénem
Italský hotel Evaldo - ubytování

Místo

Hotel Evaldo 46° 29' 54.0852" N, 11° 52' 41.7324" E
Location

Sella Ronda na FB