Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Armin, Wolkenstein

Italský hotel Armin v zimě

3-hvězdičkový hotel Armin se nachází v centru střediska Wolkenstein. Nejbližší stanice kabinkové lanovky, Ciampinoi, je vzdálená asi 300 metrů, stejně jako lyžařská škola a půjčovna. Vstup do běžkařské stopy je asi 1 km daleko.

Hotelové zařízení s rodinnou atmosférou nabízí k ubytování 26 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce s lounge, bar, jídelna, restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, výtah, lyžárna. Parkoviště u hotelu je zdarma.

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum - sauna, turecká parní lázeň, zážitkové sprchy, ledová fontána, župany. Za poplatek je whirlpool a solárium.

Pohodlně zařízené pokoje Standard (20 - 23 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, satelitní televizí, telefonem, trezorem, internetovým připojením, balkónem.

Pokoje Comfort (23 - 26 m²) mají podobné vybavení, koupelnu se sprchou nebo vanou, balkónem.

Pokoje Superior (30 - 40 m²) mají velkou koupelnu, oddělené WC.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 5 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. Hotel příležitostně pořádá tématické večery, například gala večeři s aperitivem, tyrolské speciality nebo italský večer. Vegetariánské menu je možné na vyžádání.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Armin s restaurací
Italský hotel Armin se saunou
Italský hotel Armin - ubytování

Místo

Hotel Armin 46° 33' 18.4068" N, 11° 45' 28.134" E
Location

Sella Ronda na FB