Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hell, St. Ulrich in Gröden

Italský hotel Hell v zimě, Sella Ronda

4-hvězdičkový hotel Hell se nachází v nadmořské výšce cca 1.200 metrů. Od centra městečka St. Ulrich in Gröden je vzdálen 200 metrů, najdete ho na náměstí, které vede k místní pěší promenádě s mnoha obchody a restauracemi.

Stanice kabinkové lanovky na Seiser Alm je vzdálená jen asi 300 metrů, lanovka Seceda 200 metrů. Hotel je tak ideálním výchozím bodem pro všechny milovníky lyžování a snowboardingu. Nejbližší běžkařské tratě jsou vzdálené 200 m.

Útulný hotel k ubytování nabízí 30 pokojů ve 4 patrech, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, restaurace, kavárna, bar, společenská místnost, internetové připojení WLAN (za poplatek), lyžárna, sluneční terasa. Parkoviště u hotelu je zdarma, garáže za poplatek cca 15 euro / den (nutná rezervace předem).

Ubytovaní hosté mohou využít wellness centrum s parní lázní, saunou, aroma koupelí, infračervenou kabinou, posilovnou. Zdarma jsou také tenisové a squashové kurty ve veřejném sportovním centru (asi 1 km) a veřejný krytý bazén (asi 500 metrů).

Za poplatek je využití whirlpoolu, solárium a hotelový program pro hosty, jako např. tyrolský večer.

Pokoje (cca 21 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, přístupem na internet, minibarem, trezorem.

Superior pokoje mají navíc oddělené WC a vířivou vanu, balkón.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 5 chodech výběrem z menu se salátovým, zeleninovým, předkrmovým a dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Hell s restaurací, Sella Ronda
Italský hotel Hell s wellness, Sella Ronda
Italský hotel Hell - ubytování

Místo

Hotel Hell 46° 34' 15.9708" N, 11° 40' 36.0984" E
Location

Sella Ronda na FB