Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Baita Villa Mitzi, Pozza di Fassa

Sella Ronda a hotel Gran Baita Villa Mitzi v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Gran Baita Villa Mitzi se nachází na klidném místě oblasti Sella Ronda, s nádherným panoramatickým výhledem do okolí. Centrum italského střediska Pozza di Fassa je vzdálené asi 200 metrů.

Nejbližší lanovka a zároveň spojení s Alba di Canazei do Dolomiti Superski je ve vzdálenosti 800 metrů, nejbližší běžkařské stopy jsou 300 m daleko. Zastávku skibusu do Canazei a Capitella najdete přímo před hotelem.

Zařízení

Tradiční a útulný hotel nabízí k ubytování 53 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, restaurace, jídelna, bar, TV místnost, přístup na internet WLAN (zdarma), lyžárna se sušičkou lyžařských bot. Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek (cca 10 € / den).

Wellness

V ceně ubytování je wellness centrum "La Fonte" (vstup od 15 let) s finskou saunou, jacuzzi, parní lázní, Kneippovo terapií, zážitkovými sprchami a relaxační zónou s hudbou. Za příplatek je solárium a masáže.

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje (cca 18-20 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, fénem, ​​župany, telefonem, TV se satelitním příjmem, přístrojem na přípravu čaje a kávy, trezorem, mini barem (za poplatek), výhledem do ulice.

Pokoje typu Comfort mají podobné vybavení, ale jsou prostornější (cca 25 m²), a mají navíc balkón.

Pokoje typu Deluxe mají také podobné vybavení, ale jsou opět prostornější (cca 26 m²), a mají navíc balkón s výhledem na hory.

V nabídce jsou také junior suity (cca 24-28 m²), které mají navíc rozkládací gauč a posezení.

Stravování

Polopenze - snídaně formou švédských stolů, 4-chodové večeře výběrem z menu se salátovým bufetem. K dispozici je také dětské menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Sella Ronda a hotel Gran Baita Villa Mitzi s posezením
Sella Ronda a hotel Gran Baita Villa Mitzi s restaurací
Sella Ronda a hotel Gran Baita Villa Mitzi - ubytování

Místo

Hotel Gran Baita Villa Mitzi, Pozza di Fassa 46° 25' 36.6744" N, 11° 40' 58.548" E
Location

Sella Ronda na FB