Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Engel, St. Ulrich in Gröden

Italský hotel Engel v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Engel je umístěn asi 100 m od centra italského střediska St. Ulrich in Gröden (cca 1.230 m.n.m.), s přímým přístupem na pěší zónu s obchody, restauracemi a bary.

Dolní stanice kabinkových lanovek Seiser Alm a Seceda / Raschötz skiareálu Sella Ronda jsou vzdálené přibližně 500 m od hotelu, jezdí k nim hotelový skibus. Nejbližší běžkařské stopy vedou asi 1 km od hotelu.

Zařízení

Rustikální hotel harmonicky kombinovaný s moderním vybavením nabízí k ubytování 38 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, internetové připojení Wi-Fi, společenská místnost, jídelna, bar, výtah.

Hotel má také vlastní lyžárnu s vysoušečem bot. Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek cca 7 € / noc.

Sport a wellness

Ubytovaní hosté mohou zdarma využívat krytý bazén (50 m²), který je propojen s celoročním venkovním bazénem (cca 100 m², vyhřívaný na asi 31°C). Dále je k dispozici wellness centrum s whirlpoolem, parní lázní, saunou, posilovnou.

V ceně jsou také kryté tenisové kurty ve sportovním centru, vzdálené asi 1 km od hotelu, výlety na sněžnicích, zimní turistika, gymnastika 2 x týdně. Za poplatek je solárium, masáže, salón krásy s různými procedurami.

Ubytování

Útulně a komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 22 m²) s možností přistýlky jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, TV se satelitním příjmem, telefonem, přístupem k internetu, trezorem, minibarem, některé mají balkón.

Stravování

Polopenze se snídaní formou švédských stolů a večeře o 4 chodech výběrem z menu a se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Engel s bazénem
Italský hotel Engel s restaurací
Italský hotel Engel - ubytování

Místo

Hotel Engel, St. Ulrich in Gröden 46° 34' 29.5212" N, 11° 40' 9.0516" E
Location

Sella Ronda na FB