Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Cristallo, St. Christina in Gröden

Sella Ronda a hotel Cristallo v zimě

Poloha

3-hvězdičkový hotel Cristallo se nachází v místním centru italského městečka St. Christina in Gröden, v nadmořské výšce 1.430 metrů. Najdete ho na prosluněném místě, na úpatí vrcholku Langkofel (Sassolungo).

Dolní stanice lanovky Ciampino-Sochers je vzdálená 200 metrů, zastávka skibusu je přímo před hotelem. K běžkařským stopám se dostanete po cca 2 km.

Zařízení

Rodinně vedený tradiční dům nabízí k ubytování 28 pokojů ve 4 patrech. Dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, kavárna, restaurace, internetové připojení WLAN/WiFi (za poplatek). Parkování u hotelu je zdarma.

Sport a wellness

Pro ubytované hosty je k dispozici posilovna a wellness centrum, kde najdete krytý bazén (12 x 6 m, ca. 28° C), saunu, parní lázně, zážitkové sprchy. Za poplatek je solárium.

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje typu Classic (16 - 20 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou, bidetem a WC, vysoušečem vlasů, posezením, topením, LCD satelitní televizí, trezorem, telefonem, balkónem.

Pokoje typu Comfort (21 - 25 m2) mají podobné vybavení, ale místo sprchy mají vanu a jsou prostornější. Za poplatek je internetové připojení WLAN/WiFi a zapůjčení dětské postýlky (cca 10 euro / den).

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Sella Ronda a hotel Cristallo s bazénem
Sella Ronda a hotel Cristallo - ubytování

Místo

Hotel Cristallo, St. Christina in Gröden 46° 33' 28.4976" N, 11° 43' 35.3208" E
Location

Sella Ronda na FB