Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Carmen, St. Christina in Gröden

Italský hotel Carmen v zimě

Poloha

3,5-hvězdičkový hotel Carmen je položen na slunném a klidném místě, místní centrum městečka St. Christina je vzdálené přibližně 150 metrů.

Lyžařské vleky Monte Pana s přímým přístupem do lyžařské oblasti Sella Ronda jsou jen 200 metrů daleko, stanice lanovky Ciampinoi je vzdálená asi 400 metrů. Zastávku skibusu najdete cca 100 m od hotelu.

Zařízení

Hotel nabízí k ubytování 31 pokojů ve 3 patrech, dále k jeho zařízení patří výtah, recepce s posezením, snídaňová místnost, jídelna, společenská místnost, bar, internetové připojení WLAN (za poplatek), terasa, dětská herna. Parkoviště je zdarma, garáže za poplatek.

Wellness a sport

V ceně ubytování je stolní fotbal a stolní tenis, stejně jako wellness centrum s krytým bazénem, posilovnou, finskou a aroma saunou, parní lázní, whirlpoolem, odpočinkovou místností, zážitkovými sprchami. Za poplatek je solárium a masáže.

Ubytování

Pohodlně zařízené pokoje (cca 22 m2) jsou standardně vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, rádiem a trezorem.

Pokoje typu Superior (cca 29 m2) mají podobní vybavení, ale jsou prostornější a mají balkón.

Stravování

Polopenze - snídaně formou švédských stolů, večeře o 4 chodech výběrem z menu se saláty a předkrmy formou bufetu. 1x týdně hotel pořádá gala tyrolský večer. Na přání je možné připravit vegetariánskou stravu.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Carmen - ubytování
Italský hotel Carmen s posezením
Italský hotel Carmen s bazénem

Místo

Hotel Carmen, St. Christina in Gröden 46° 33' 32.6412" N, 11° 43' 3.216" E
Location

Sella Ronda na FB