Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpenhotel Plaza, St. Christina in Gröden

Italský hotel Alpenhotel Plaza v zimě

4-hvězdičkový Alpenhotel Plaza je umístěn v centru střediska St. Christina v údolí Val Gardena, přesto však na klidném místě (cca 1.430 m.n.m.). Nachází se v bezprostřední blízkosti lyžařské oblasti Dolomiti Superski, kde si přijdou na své začátečníci i profesionálové.

Dolní stanice lanovky Col Raiser je vzdálená asi 500 metrů a lanovky Monte Pana 800 metrů. Zastávka skibusu je přímo u domu, nejbližší běžkařské stopy ve vzdálenosti 500 metrů.

Hotel nabízí k ubytování 27 pokojů na 3 patrech, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, restaurace á-la-carte, jídelna, kavárna, společenská místnost s barem, dětská herna. Parkování u hotelu je zdarma.

Ubytovaní hosté mohou využívat moderní hotelové wellness, kde najdou malý plavecký bazén (cca 30 m2), finskou sauna, aroma-saunu a parní lázeň. Hotel také pravidelně pořádá denní a večerní animace.

Dvoulůžkové pokoje typu "Genzianella" (ca. 28-32 m²) jsou příjemně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou nebo vanou, WC, bidet, kosmetické zrcadlo, fén, topení, satelitní televize, telefon, trezor, balkón. Možnost přistýlky (gauč nebo sedačka). Za poplatek je minibar a internetové připojení WLAN.

Dvoulůžkové pokoje typu "Stella Alpina" (ca. 32-35 m²) mají stejné vybavení, ale jsou prostornější. V nabídce jsou také 1-lůžkové pokoje "Soldanella" (ca. 17 m²).

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu, 1x týdně se koná tématický večer.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Alpenhotel Plaza s recepcí
Italský hotel Alpenhotel Plaza s wellness
Italský hotel Alpenhotel Plaza s bazénem
Italský hotel Alpenhotel Plaza - ubytování

Místo

Alpenhotel Plaza, St. Christina in Gröden 46° 33' 33.624" N, 11° 43' 45.4044" E
Location

Sella Ronda na FB