Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpen Hotel Corona, Vigo di Fassa

Italský hotel Alpen Hotel Corona v zimě

4-hvězdičkový hotel Alpen Hotel Corona se nachází v centru střediska Vigo di Fassa. Zastávka skibusu je přímo před hotelem, hotelový kyvadlový autobus vás zdarma dopraví k lyžařským oblastem Alpe Lusia a Sella Ronda. Odjezd je vždy ráno, návrat pozdě odpoledne, několikrát týdně. Nejbližší nádraží v městečku Bozen je 35 km daleko.

Stylový hotel nabízí k ubytování 70 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, internetový koutek, televizní místnost, piano bar, místnost s krbem, společenská místnost, restaurace à-la-carte, vyhřívaná lyžárna, dětský miniclub.
Parkování u domu je k dispozici zdarma, garáže jsou za poplatek 8 Euro / den (nutná rezervace předem).

Pro hosty je v ceně ubytování bazén (cca 180 m2, teplota asi 30°C, povinná koupací čepice) s vodopádem, masážní trysky, vyhřívané lavice, velké fitness centrum s kardio-přístroji. Zdarma je také wellness centrum "Rosengarten" - sauna, Kneippova koupel, parní lázně, zážitkové sprchy. Několikrát v týdnu hotel pořádá živou hudbu.
Za poplatek je kosmetické ošetření, masáže, aroma kabiny, solárium, indoor-golf centrum (golfový simulátor, cca 25 Euro / 1 os. / 1 hod.).

Komfortně zařízené pokoje typu "Alpenroom" (asi 25 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, trezorem, rádiem, satelitní TV, telefonem a velkým balkónem.
Nově v alpském stylu zařízené pokoje (asi 23 m2) mají navíc minibar a internetové připojení.
Nově zařízené junior siuty typu "Alpenroom Large" (asi 38 m2) mají navíc opticky oddělený prostor s velkým oknem.
Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem a čerstvě připravenými vejci, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem, 2 x týdně se koná speciální bufet. Vegetariánská jídla a speciální diety jsou možná na vyžádání.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Alpen Hotel Corona s bazénem
Italský hotel Alpen Hotel Corona - ubytování

Místo

Alpen Hotel Corona 46° 25' 14.7108" N, 11° 40' 30.4968" E
Location

Sella Ronda na FB