Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Adler Dolomiti Spa, St. Ulrich in Gröden

Italský hotel Adler Dolomiti Spa

Poloha

5-hvězdičkový hotel Adler Dolomiti Spa je umístěn v nadmořské výšce 1.200 metrů. Najdete ho v centru střediska St. Ulrich in Gröden, ale přesto na klidném místě uprostřed hezkého parku, s přímým výhledem na hory.

Přímo od hotelové lyžárny vede eskalátor ke gondole a lanovce na Secedu. Během jen pár minut chůze se dostanete k nové lanovce na Raschötz a komfortní gondolu na Seiser Alm. Valgardena Ronda Express zajišťuje přímé spojení do legendární Sella Rondy.

Zařízení

Tento luxusní hotel je postaven v zámeckém stylu, je oázou relaxace s komfortními službami. K ubytování nabízí 110 pokojů a dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, bar, snack bar, kavárna, restaurace, internetové připojení WLAN (zdarma), společenská místnost, sluneční terasa, lyžárna. Soukromé parkoviště je pro hotelové hosty zdarma, garáže za poplatek.

Sport a wellness

V ceně ubytování je zahrnuto fitness centrum "ADLER-FIT" (cca 350 m2), kde si kromě posilovny můžete vyzkoušet různé sportovní programy, jako např. jógu, pilates nebo gymnastiku. Za příplatek jsou služby osobního trenéra.

Hosté mohou využít také wellness centrum "AGUANA Wasserwelt" s vnitřními i venkovními bazény, solnými koupelemi, whirlpoolem, saunami a relaxační zónou. Za poplatek jsou masáže, solné jeskyně, kosmetické a lékařské procedury, apod..

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou a odděleným WC, vysoušečem vlasů, satelitní TV, internetovým připojením WLAN, mini barem, trezorem, CD přehrávačem, balkónem nebo terasou. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, odpolední občerstvení, večeře o 5 chodech výběrem z menu se salátovým sýrovým a dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Adler Dolomiti Spa s bazénem
Italský hotel Adler Dolomiti Spa s wellness
Italský hotel Adler Dolomiti Spa s posezením
Italský hotel Adler Dolomiti Spa s restaurací
Italský hotel Adler Dolomiti Spa - ubytování

Místo

Hotel Adler Dolomiti Spa, St. Ulrich in Gröden 46° 34' 26.8464" N, 11° 40' 17.49" E
Location

Sella Ronda na FB