Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány La Selva, Wolkenstein

Sella Ronda a apartmánový dům La Selva v zimě

Poloha

4-hvězdičkový apartmánový dům La Selva se nachází na klidném místě, centrum italského střediska Wolkenstein je vzdálené asi 1.300 metrů. Najdete ho hned vedle sjezdovky Ciampinoi s napojením kabinkové lanovky do oblasti Sella Ronda. Zastávka skibusu je cca 100 metrů daleko.

Zařízení

Dům nabízí k ubytování 20 apartmánů, dále k jeho zařízení patří recepce, snídaňová a společenská místnost s barem, výtah, lyžárna. Parkování u domu je zdarma, stejně jako garážové stání / apartmán.

Wellness

V ceně ubytování je malé wellness centrum se saunou, parní lázní a whirlpoolem. Za poplatek je solárium. Hosté mohou také využít nové wellness centrum v hotelu Residence Isabell ***.

Ubytování

Vkusně zařízené apartmány mají koupelnu se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, jídelní kout, satelitní TV, telefon, trezor, malou kuchyňku (elektrický sporák, mikrovlnná trouba, lednička s mrazákem, kávovar, myčka nádobí), balkón nebo terasu.

V nabídce jsou 2-pokojové apartmány pro 2-4 osoby (cca 56 m²), 2-pokojové apartmány pro 3-4 osoby (cca 42 m²) a 3-pokojové apartmány pro 5-6 osob (cca 65 m², 2 koupelny).

V ceně ubytování je ložní prádlo (výměna 1x týdně), elektřina, voda, topení, závěrečný úklid (kromě nádobí). Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem), na místě se platí kauce.

Stravování

Vlastní, na místě je možné objednat snídaně (za poplatek).

(údaje jsou z roku 2012)

Sella Ronda a apartmánový dům La Selva s barem

Místo

Apartmány La Selva, Wolkenstein 46° 33' 21.5388" N, 11° 45' 7.3728" E
Location

Sella Ronda na FB