Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Princess, Canazei

Italský aparthotel Princess v zimě

Poloha

3-hvězdičkový aparthotel Princess se nachází na klidném místě údolí Val di Fassa v nadmořské výšce 1.460 m, s krásným panoramatickým výhledem na okolní Dolomity. Do centra městečka Canazei je to asi 2 km, nejbližší nákupní možnosti, bary a restaurace najdete ve vzdálenosti 500 metrů.

K nejbližší stanici lanovky skiareálu Belvedere, který patří k lyžařskému "kolotoči" Sella Ronda, je to také asi 500 metrů. Zastávka skibusu je přibližně 100 metrů daleko.

Zařízení

Příjemný apartmánový hotel Princess nabízí k ubytování celkem 65 obytných jednotek, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, společenská místnost s internetovým připojením WiFi (cca 15 € / týden), restaurant s pizzerií, bar / kavárna, místnost na žehení, prací automaty (za poplatek), lyžárna. Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek (cca 5 € / den, nutná rezervace předem).

Wellness a sport

Ubytovaní hosté mohou využívat wellness centrum, kde mají k dispozici krytý bazén (13 x 6 m, povinná koupací čepice), saunu, turecké parní lázně a posilovnu. Pro nejmenší je připravena dětská herna.

Za poplatek je biliár, půjčovna lyží a snowboardů, lyžařské, snowboardové a běžkařské kurzy pro malé i velké, dětský lyžařský program.

Ubytování

Studia (cca 28 m²) jsou vybavená koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, trezorem, televizí, satelitní TV, manželskou postelí, kuchyňským (sporák, lednička) a jídelním koutem, balkónem.

Apartmány mají podobné vybavení, ale jsou prostornější (cca 30 m²) a mají navíc ložnici s patrovou postelí.

V ceně ubytování je zahrnuta elektřina, voda, topení, ložní prádlo, ručníky (výměna 2 x týdně) a závěrečný úklid. Na místě se platí kauce (cca 150 €), zpoplatněné je zapůjčení dětské postýlky (asi 70 € za týden).

Stravování

Vlastní, za příplatek možné snídaně (rezervace na místě), obědy nebo večeře v hotelové restauraci.

(údaje jsou z roku 2013)

Bazén v aparthotelu Princess, Canazei
Jeden z pokojů v aparthotelu Princess, Canazei

Místo

Aparthotel Princess, Canazei 46° 27' 25.6896" N, 11° 47' 45.6252" E
Location

Sella Ronda na FB