Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Garni Princess, Canazei

Italský aparthotel Garni Princess

Aparthotel Garni Princess se nachází na klidném místě v Penia di Canazei, v nadmořské výšce 1460 metrů. Místní centrum Canazei (kabinková lanovka Belvedere, zimní stadión) je vzdálené asi 3 km. Nejbližší lanová dráha Ciampac je asi 500 m od hotelu, zastávka skibusu cca 100 metrů.

3-hvězdičkové apartmánové zařízení nabízí k ubytování 55 studií a apartmánů, 8 pokojů. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala, jídelna, restaurace, pizzerie, společenská místnost, výtah, internetové připojení WLAN (za poplatek cca 15 euro / týden), lyžárna. Parkoviště u hotelu je zdarma, garáže za poplatek cca 35 euro / týden (nutná rezervace předem).

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum s krytým bazénem (nutná koupací čepice), saunou, tureckou parní lázní. Za poplatek je solárium, biliárd a videohry.
Pro nejmenší návštěvníky je připravená dětská herna.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, trezorem, satelitní televizí. Některé pokoje mají balkón.
Studia a apartmány (26 - 30 m²) mají podobné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější a mají navíc kuchyňský koutek. Apartmány (pro 4 osoby) mají navíc ložnici.

Stravování: Vlastní nebo snídaně formou bufetu. Na místě je možné doplatit polopenzi (cca 13 euro / den).

(údaje jsou z roku 2011)

Italský aparthotel Garni Princess s restaurací
Italský aparthotel Garni Princess s bazénem
Italský aparthotel Garni Princess - ubytování

Místo

Aparthotel Garni Princess 46° 27' 25.2972" N, 11° 47' 47.1696" E
Location

Sella Ronda na FB